Medula Sisteminde Yapılan Düzenleme Hakkında

GÜNCELLENDİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eczacıları Birliğinin Medula Sistemine eklenen “reçete döküman ekle” modülü ile ilgili duyuruları aşağıdaki gibidir.

Meslektaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için, TEB den açıklama gelinceye kadar “reçete doküman ekle” modülünü KULLANMAMASI önemlidir.

Hali hazırda 3-4 ilde pilot olarak uygulanan bu sistemle ilgili mağduriyetler SGK ya protokol görüşmesi esnasında iletilmiş ancak; bu konu ile ilgili uzlaşma sağlanamamıştır ve yeni protokolde yer almamıştır.

Gelen açıklamalar doğrultusunda bilgilendirmeler yapılacaktır.

Bilgilerinize….

Medula Sisteminde Yapılan Düzenleme Hakkında

01.07.2019tarihi itibariyle, Medula Eczane ekranında, reçete kayıt modülü üzerinde "Reçeteye Doküman Ekle" isimli bir buton eklendiği konusunda meslektaşlarımız tarafından iletilen yoğun bildirimler üzerine;

Konu Birliğimiz tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’na yazılı olarak iletilerek, Kurum tarafından herhangi bir duyuru yapılmadığından, söz konusu butonun eklenme amacı ile ilgili bilgi talep edilmiştir.

Konu Birliğimiz tarafından titizlikle takip edilmekte olup, gelişmeler hakkında bilgi verilecektir.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ